woensdag, 9. februari 2011 - 9:45

Vrouwen gewond na tasjesroof

In Weert is dinsdag een vrouw gewond geraakt bij een tasjesroof op de Begijnensteeg. Ook in Roermond en Maastricht zijn de afgelopen dagen twee vrouwen gewond geraakt bij een straatroof.

De vrouw in Weert werd van haar tas beroofd en viel daarbij op de grond en liep een hoofdwond op. De vrouw is onder doktersbehandeling gesteld.
In Roermond raakte maandagavond een 42-jarige vrouw uit Herten gewond bij een tasjesroof in de Voorstad St.Jacob. De vrouw werd ingehaald door twee jongens op een scooter die aan haar tas in haar fietsmand trokken. De vrouw hield de tas vast, werd meegetrokken en viel. Terwijl ze op de grond lag kreeg ze een trap in haar gezicht waarna het duo er met haar beige tas vandoor ging. De vrouw heeft zich met verwondingen aan haar gezicht onder doktersbehandeling moeten stellen.

In Maastricht is in de nacht van zondag op maandag een 20-jarige vrouw beroofd op straat. Het slachtoffer liep rond half één over de Heugemerweg in Maastricht. Tussen de Monseigneur Schrijnenstraat en de Bloemenweg greep de dader van achteren hardhandig haar handtas vast. Door de kracht waarmee dit gebeurde viel de vrouw op de grond en raakte gewond in haar gezicht. De dader ging er met haar tas vandoor.
Provincie:
Tag(s):