dinsdag, 9. augustus 2011 - 10:40

Wageningers verknallen eigen vakantie op Vlieland

Vlieland

Een groep van vijftien Wageningers heeft door eigen toedoen hun vakantie op het Waddeneiland Vlieland verkort. De groep was door hun gedrag niet meer welkom in de horeca-gelegenheden en werd van de camping gezet.

In de nacht van maandag op dinsdag kregen surveillerende agenten een telefoontje dat een groep van zo’n 15 personen uit Wageningen vervelend gedrag vertoonde op het eiland. Nabij de veerdam kregen twee personen van deze groep een bekeuring omdat ze met een geopende verpakking alcohol over straat liepen.

De groep werd de toegang geweigerd in alle kroegen op het eiland, dit vanwege eerdere problemen. De groep werd alleen maar vervelender en voor één van de horecagelegenheden kwam het bijna tot een vechtpartij. Uiteindelijk lukte het de agenten in samenwerking met de portiers en enkele eilanders om de groep richting de camping te krijgen.

Tijdens deze tocht kreeg één persoon uit de groep nog een bekeuring voor baldadigheid omdat hij een tegemoetkomende fietser bijna van zijn fiets duwde. Eenmaal aangekomen op de camping kreeg de groep van de campingbaas te horen dat ze niet meer welkom waren op de camping. De groep moest dan ook de camping direct verlaten. Aangezien ze nu nergens meer kunnen overnachten, betekent dit dus ook dat ze het eiland moeten verlaten.
Provincie:
Tag(s):