vrijdag, 4. februari 2011 - 19:54

WAK in Goes

Goes

Voor de vierde keer organiseert de gemeente Goes het WAK, het Weekend van de Amateurkunst.

Op vrijdagavond 20 mei en zaterdag 21 mei zal de binnenstad bruisen van allerlei vormen van amateurkunst. WAK is er speciaal voor de amateurkunstenaar en voor het publiek dat graag kunst beleeft en bekijkt. Grijp je kans? Zet de datum in je agenda en ga Uit je DAK tijdens WAK!

Het Weekend van de Amateurkunst wordt georganiseerd om amateurkunstenaars de ruimte te geven om hun passie aan een breed publiek te tonen. Op het WAK zijn alle kunstdisciplines welkom: van theater tot schilderkunst, muziek en dans tot beeldhouwkunst. De amateur-kunstenaars kunnen zelf meebepalen hoe zij hun werk willen presenteren. Via een expositie, kunstroute, optreden of wellicht een workshop. Heb je een ander creatief idee? Laat het dan weten. Heeft u een gratis locatie voor ons in de aanbieding of wil je liever je steentje bijdragen als vrijwilliger? Ook dan meld je je aan!

Nieuwsgierig geworden? Dan is het Weekend van de Amateurkunst zeker iets voor jou. Wij bieden elke kunstenaar een mooi plekje of podium en zorgen samen voor de publiciteit. Kortom, een hele mooie gelegenheid iets van jezelf te laten zien voor een groot publiek. Wie deel wil nemen aan het WAK, ook als vrijwilliger, kan zich tot 8 april opgeven door per email het inschrijfformulier op te vragen bij WAK@goes.nl of door te bellen met de WAK-coördinator: (0113) 249 799.
Provincie:
Tag(s):