maandag, 31. januari 2011 - 18:00

Wandeling voor verliefden

Zutphen

Valentijnsdag: een perfect dag om je geliefde te verrassen.VVV Zutphen speelt op deze bijzondere dag in met de organisatie van een speciale valentijnswandeling.

Die middag start er om 13.30 uur een begeleide wandeltocht door het historische centrum, uiteraard met een romantisch tintje. Verliefden, romantische echtparen en natuurlijk vrijgezellen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze mooie wandeltocht. De wandeling is onder leiding van een VVV-stadsgids. Dat je de mooiste plekjes van de stad krijgt te zien spreekt dus voor zich. Als verrassing krijgt iedere deelnemer een leuke herinnering aan deze romantische tocht.

Zutphen heeft een roemrijke historie. De geschiedenis gaat al wel meer dan 800 jaar terug. Rond het jaar 1196 kreeg Zutphen stadsrechten. En in die eeuwenlange historie is een juweel van een stad ontstaan. Met prachtige gebouwen, gevat in een welhaast middeleeuws stratenpatroon. Koopmanshuizen, torens, stadsmuren, kerken en een veelheid aan romantische hofjes. Je komt het allemaal tegen tijdens de valtentijnswandeling.

De valentijnswandeling wordt uiteraard aangekleed met een romantisch thema. De gids vertelt de verhalen over liefde en verliefdheid. En je ziet allerlei onverwachte plekken, geschikt voor liefdesboodschappen. Dat Zutphen een stad is voor verliefde stellen zal menigeen duidelijk worden tijdens de wandeling. Misschien een idee voor een huwelijksaanzoek? De wandeling start om 13.30 uur vanaf de VVV aan het Stationsplein de kosten van de wandeling zijn € 5,00 p.p.. Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan telefonisch bij VVV Zutphen, (0575) 51 93 55.
Provincie:
Tag(s):