dinsdag, 1. februari 2011 - 15:30

'We zijn blij dat Dost speler van Heerenveen blijft'

Heerenveen

(Elf Voetbal) Nadat Bas Dost door de arbitragecommissie van de KNVB in het ongelijk werd gesteld in zijn poging een transfer naar Ajax af te dwingen, hebben de Amsterdammers tot het laatste moment onderhandeld met sc Heerenveen. Uiteindelijk liep de transfer stuk op 750.000 euro.

SC Heerenveen is blij met het feit dat Bas Dost speler van de club blijft, zo meldt zij op haar website. De club betreurt de hele gang van zaken, ook vanuit het belang van het betaalde voetbal. Wel vindt Heerenveen dat zij zich in het gehele proces altijd integer, nuchter en menselijk heeft opgesteld.

Verder hebben de Friesen alle vertrouwen dat samen met Bas Dost kan worden gewerkt aan de realisatie van de sportieve doelen van club en speler.

"Heerenveen kan en wil financieel niet verder bewegen dan zij wenselijk en goed acht voor de club", geeft zij als reden voor het afketsen van de transfer. "Daarnaast waren spelers die door Ajax in een eerder stadium bij de mogelijke transfer werden aangeboden, geen serieuze optie om mee te nemen in een overgang."
Categorie:
Tag(s):