woensdag, 9. maart 2011 - 13:55

Weer VVV informatievoorziening in Dronten en Lelystad

Dronten

De regionaal georganiseerde informatievoorziening en het gastheerschap vanuit het sterke VVV-merk is weer een stap dichterbij. De FlevoMeer Bibliotheek, gemeente Dronten en Toerisme Flevoland ondertekenden op woensdag een intentieverklaring voor het openen van twee agentschappen in de gemeente Dronten.

Toerisme Flevoland biedt de gemeenten vanuit haar VVV-licentie, die zij sinds januari 2011 heeft gekregen, de mogelijkheid een VVV-voorziening op maat te kiezen. De gemeente Lelystad heeft in december 2010 al het besluit genomen een agentschap in het centrum van Lelystad te openen.

In beide gemeenten is gekozen voor de inrichting van agentschappen. Een agentschap is een VVV-informatievoorziening in een andere winkel of ruimte (shop in shop). Het assortiment van een agentschap bestaat minimaal uit de regionale informatie, fietsroutes uit de regio en de Iris-cheques en dinerbonnen uit het VVV assortiment. Vanaf mei worden in Dronten en Lelystad de agentschappen in de nieuwe huisstijl van VVV Nederland geopend. In Lelystad wordt het agentschap geplaatst in de ‘Huiskamer van Lelystad’ gevestigd in het leescafe van de FlevoMeer Bibliotheek, een initiatief van City Marketing Lelystad en wordt het informatiepunt in Bataviastad ook van VVV informatie voorzien. In Dronten wordt een agentschap geopend in de FlevoMeer Bibliotheek en zal er een zomeragentschap aan de Flevoboulevard worden ingericht.
Provincie:
Tag(s):