maandag, 20. juni 2011 - 19:53

Wij willen niet zonder ontharder in IJsselstein

IJsselstein

(Advertorial) Het zal wel, dacht Theo Berkemeijer altijd als hij advertenties zag voor water ontharders. Magneetjes waar ik niet in geloof of dure filters voor veel te weinig water. Nee, bij de familie Berkemeijer komen er geen flauwekuldingen in huis.

Totdat die folder in de bus viel; over een systeem dat gebaseerd is op ionen uitwisseling. Dat zag er een stuk serieuzer uit en de resultaten leken veelbelovend, maar mijn hemel; wat een vreselijk gedoe met die zware zakken zout zeg! Het zijn drukke tijden voor de onafhankelijk werkende risk manager, die met zijn vrouw en twee jonge kinderen in IJsselstein woont. Toch stak hij flink wat tijd in onderzoek naar andere aanbieders van het wateronthardingssysteem.

En toen zag hij het concept van AquaCell ontharder. Klein, elegant, efficiënt. Beslist niet goedkoop als je hem met sommige andere vergelijkt. Maar dat zijn dan enorme kasten met een even enorme zouthonger. Bij de AquaCell geen gesleep met zakken van 25 kilo, maar heel af en toe twee blokken van 4 kilo plaatsen. En hij gebruikt geen stroom!

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):