donderdag, 16. juni 2011 - 17:34

W.I.J.K.-dag 29 juni laat de Goese Polder zien

Goes

Op woensdag 29 juni is de allereerste W.I.J.K-dag in de Goese Polder. Iedereen die iets doet in en voor de Goese Polder, kan dit tussen 15.00 en 21.00 laten zien.

In en rondom wijkcentrum De Spinne is een gevarieerd programma waar onder andere bewoners(groepen), verenigingen en organisaties die actief zijn in de Goese Polder, laten zien wat ze doen.

W.I.J.K. staat voor ‘Wat Is Je Kracht’. Er zijn een heleboel mensen die op hun eigen manier het wonen in de wijk leuk maken. Iedereen doet dit vanuit zijn eigen kracht, talenten en interesses. W.I.J.K. laat zien wat er allemaal kan in de Goese Polder: van knutselen voor kinderen en seniorenactiviteiten tot samen met andere bewoners ideeën bedenken om de leefbaarheid te vergroten. Door dit samen op één dag op één plek te laten zien kunnen deelnemers elkaar inspireren. Daarnaast biedt het bezoekers gelegenheid om zich te laten informeren en aan te sluiten bij activiteiten die ze leuk vinden. Bijvoorbeeld als vrijwilliger of deelnemer aan een activiteit.

Deelname gratis en geeft een mooie kans om jezelf te laten zien. Zo kun je mensen interesseren om met jouw activiteit mee te doen. Of kom je in contact met iemand die het leuk vindt om een handje te helpen. Je hoeft niets te regelen, er is ruimte en een leuk programma. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf laten zien. Hoe je dat wilt doen mag je helemaal zelf verzinnen: met een informatieve stand, met een leuke activiteit, een optreden of nog anders. Een kraam/tafel en het open podium staan tot jullie beschikking.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar k.labrujere@smwo.nl. Geef hierin aan wat je op 29 juni wilt doen en laten zien. Geef ook aan hoeveel ruimte je hiervoor nodig hebt. Vergeet niet om je contactgegevens te vermelden.
Provincie:
Tag(s):