zondag, 20. februari 2011 - 17:10

Winkeldief sluit zich op in wc

Apeldoorn

Een 21-jarige Apeldoornse verdachte van winkeldiefstal heeft zich zaterdag in de wc van een winkel aan de Imkersplaats ingesloten. Kennelijk wilde zij de gestolen goederen via het toilet doorspoelen. Dit mislukte en zij werd aangehouden.

De politie kreeg een melding dat een jonge vrouw in een drogisterij verdacht werd van winkeldiefstal. Bij de komst van de agenten bleek zij op het toilet te zitten en wilde, ook na sommering, de deur niet openen. Een agente wist het slot te openen en kon de verdachte aanhouden. Een Apeldoorner die in haar gezelschap was, werd ook meegenomen voor verhoor.

Het vermoeden was, dat de vrouw het bewijsmateriaal via het toilet had trachten weg te werken. Dit bleek ook het geval, want in de toiletpot werd een flesje haarlak aangetroffen. Bij verder onderzoek werden in dezelfde ruimte nog een gestolen haarborstel en eenzelfde busje haarlak aangetroffen. De vrouw ontkende de diefstal, maar krijgt toch proces-verbaal. Tegen de man wordt geen proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):