zondag, 23. oktober 2011 - 10:37 Update: 08-07-2014 0:56

Wouters ziet FC Utrecht met 1-4 verliezen van SC Heerenveen

Utrecht

(Elfvoetbal) Na drie teleurstellende gelijke spelen van Heerenveen, het gelijke spel tegen Vitesse uitgezonderd, hebben de Friezen weer een overwinning weten te boeken.

Het werd een riante zege. De ploeg van trainer Ron Jans drukte FC Utrecht met een 1-4 overwinning dieper in de zorgen.

In De Domstad hoopte men op een Wouters-effect. Daar was tegen Heerenveen in ieder geval niet het geval. Er had wel het een en ander ingezeten voor Utrecht. De ploeg begon goed en Asare trof al vrij vlot de paal Later zat het Utrecht ook niet mee toen Zullo een bal tegen Heerenveen-middenvelder Kums schoot die vervolgens in het Utrechtse doel verdween.

Kansen kregen de Domstedelingen vervolgens wel. Maar de gastheren kregen in de tweede helft een lesje in effectiviteit. Dost, die eerder nog een goede kans om zeep hielp, schoot op aangeven van Narsingh de Friezen na een uur voetbal naar 2-0.

De aansluitingstreffer lag op het hoofd van Bovenberg. De back zag zijn koptstoot belanden op de lat. Aan de overkant was het wel raak. Met een hakje bracht Dost zijn ploeggenoot Djuricic in stelling. De Serviër liet doelman Fernández kansloos.

Pas bij 3-0 was Utrecht trefzeker via Sneijder. Lang kon men in Utrecht niet hopen op een wonder toen Assaidi Fernández alweer had geklopt en de eindstand op het scorebord schoot.
Categorie:
Tag(s):