maandag, 10. januari 2011 - 16:29

YouTube ingezet in onderzoek Derk Kiers uit Wildervank

Wildervank

De politie heeft Maandag een filmpje op YouTube gezet met daarin een aantal vragen. De vragen hebben betrekking op het onderzoek naar de dood van de 41-jarige Derk Kiers uit Wildervank.

Op maandag 3 januari, omstreeks 22 uur, wordt Derk dood aangetroffen in zijn woning in de Sportterreinstraat in Wildervank. De politie werkt met zo’n 20 rechercheurs aan deze zaak. Omdat er nog onduidelijkheden zijn, roept de politie de hulp van het publiek in.

De politie is vooral op zoek naar mensen die tussen oudejaarsnacht en 3 januari 22 uur nog contact hebben gehad met Derk. Dat kan lijfelijk geweest zijn of telefonisch of via internet. Ook mensen die de laatste drie weken van december nog contact hebben gehad met Derk, wil de politie graag spreken. Het filmpje is te bekijken op het YouTube-kanaal van de regiopolitie Groningen.

Heeft u iets gezien of gehoord wat verband houdt met het overlijden van deze 41-jarige man? Heeft u op andere wijze informatie die ons kan helpen bij ons onderzoek? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen. Dat kan op verschillende manieren:

- via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)

- via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

- via e-mailtgotips@groningen.politie.nl

- via een Direct Message in Twitter @voorlichter (www.twitter.com/voorlichter)
Provincie:
Tag(s):