maandag, 20. juni 2011 - 19:52

"Zacht water, dat voelt alsof er crème of lotion in zit. Zó zacht!”

Giesbeek

(Advertorial) Joke Arts werkt in de zorg en dat betekent dat ze veel met haar handen in het water zit. Ze heeft daarom makkelijk kloofjes.

Maar als ze thuiskomt houdt ze haar handen maar al te graag onder haar eigen waterkraan. Want haar water is anders. “Dat voelt alsof er crème of lotion in zit. Zó zacht!” Toch zit er echt niks extra’s in. Er zit juist iets níet in: kalk en magnesium.

Want bij de familie Arts in Giesbeek staat een waterontharder in het washok. Een klein, slim apparaat dat kalk en magnesium uit het water haalt; het maakt van hard water zacht water.

Het was ze niet eens te doen om die kloofjes van Joke. De beslissing om een waterontharder aan te schaffen had alles te maken met de gevoelige huid van Wim.

“Mijn man heeft een heel droge, schrale huid die makkelijk schilfert. Van de huidarts heeft hij verschillende zalfjes en crèmes gekregen, maar echt helpen doen ze niet. We waren eens bij onze schoonzoon in Gorssel en toen merkten we toevallig dat hun water veel prettiger aanvoelde. Mijn schoonzoon vertelde dat hij een waterontharder had laten plaatsen.”

Lees verder...
Provincie:
Tag(s):