vrijdag, 23. september 2011 - 17:23

Zes mannen aangehouden voor overval op woning

Politie Twente heeft na onderzoek zes mannen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij een overval op een woning op 13 november 2010.

Zaterdag 13 november werd een woning aan de Broekzijdeweg in Albergen overvallen. Hierbij werden de 82-jarige bewoner en een 54-jarige vrouw uit Albergen bedreigd. Tevens werden verschillende goederen uit de woning weggenomen.

De politie is direct een groot onderzoek gestart en kon dinsdag 30 augustus twee verdachten aanhouden, een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 46-jarige man uit Hengelo. Vervolgens werden op dinsdag 6 september een 22-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats en een 55-jarige man uit Veenhuizen-Noordenveld aangehouden en dinsdag 13 september een 35-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Uiteindelijk kon dinsdag 20 september nog een 50-jarige man uit Ter Apel worden aangehouden. De zes mannen zijn allen in verzekering gesteld en zullen zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Aan deze overval is donderdag 25 november 2010 aandacht besteed in het programma Onder De Loep. Naar aanleiding van deze uitzending heeft de politie geen concrete tips ontvangen.
Provincie:
Tag(s):