donderdag, 7. juli 2011 - 9:41

Zes personen aangehouden tijdens drugsactie Rotterdam

Rotterdam

Tijdens een actie van de politie Rotterdam/Rijnmond zijn woensdagavond in Rotterdam zes personen aangehouden voor onder andere het kopen en verkopen van drugs.

Rond half zes zagen agenten dat er verdachte handelingen waren in een auto aan de Pelgrimstraat. Hier maakte een man die ervan verdacht werd drugs handelen contact met drie personen die in een geparkeerdstaande auto zaten.

Op het moment dat hij wegreed bij dit voertuig, is de 22-jarige Rotterdammer uit het zicht van het drietal aangehouden. Hij droeg onder andere 20 gram cocaine bij zich. Dit is in beslag genomen.

Vervolgens hebben de agenten de personen in de auto achtervolgd. Zij reden naar een woning aan de Dempostraat. Hier maakten zij contact met een man. Samen met hem liepen zij de woning in.

Op het moment dat zij naar buiten kwamen hebben de agenten hen aangehouden. Ook een andere man die uit de woning kwam is aangehouden.

In totaal zijn er zes Rotterdammers aangehouden in de leeftijd van 22 tot 30 jaar. Zij zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.

Tijdens de aanhoudingen en de doorzoeking van de woning aan de Dempostraat zijn er geld, cocaine, heroine en verschillende luxegoederen aangetroffen. Ook zijn er materialen om drugs te bewerken in beslag genomen.
Provincie:
Tag(s):