dinsdag, 19. juli 2011 - 18:52

Zomerbus Breskens – Knokke v.v.

Breskens

Ook deze zomer is er weer een speciale Zomerbus tussen Breskens en Knokke v.v. De Zomerbus, lijn 14, rijdt sinds 2 juli voor een periode van 9 weken langs de Zeeuws- Vlaamse kust.

De Zomerbus kent afhankelijk van het weeknummer een half uurdienst of een uurdienst. Van week 28 t/m week 33 wordt er op maandag t/m vrijdag een half uurdienst gereden. Gedurende week 34 en 35 rijdt de Zomerbus een uurdienst op maandag t/m vrijdag. Gedurende de gehele periode wordt op zaterdag en zondag een uurdienst gereden.

Ook dit jaar rijdt de Zomerbus door heel Breskens, tot aan Raceland. Kijk voor de complete dienstregeling op www.veolia-transport.nl.

In 2010 hebben ca. 60.000 reizigers gebruik gemaakt van de Zomerbus. In de afgelopen 2 weken zijn reeds 9500 reizigers vervoerd, ruim 400 meer dan vorig jaar in deze periode. Het aantal reizigers is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo stond de teller aan het einde van woensdag 13 juli, een droge zonnige dag, op 1366 passagiers.

Op donderdag 14 juli, de natste dag van de maand, stond de teller op 362 passagiers. Veolia Transport hoopt ook dit jaar hetzelfde aantal reizigers te halen. Wij wensen iedereen dan ook een mooie zonnige Zeeuwse zomer!
Provincie:
Tag(s):