woensdag, 17. augustus 2011 - 15:25

Zwaargewonde vrouw Neuweg raakte vermoedelijk slagboom

Hilversum

Naar aanleiding van de eerste onderzoeksresultaten heeft het onderzoeksteam van politie Gooi en Vechtstreek het vermoeden dat de Hilversumse op het Koningshof een ongeval heeft gehad met haar scootmobiel. Dit laat de politie woensdag weten.

Slagboom geraakt
Het lijkt erop dat zij met haar scootmobiel de slagboom heeft geraakt. Hoe ernstig haar verwondingen toen waren, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat zij is gezien door passanten en dat zij uiteindelijk is meegenomen door een automobilist. Het vermoeden is dat deze automobilist de vrouw te hulp is geschoten.

Hulpverlenende automobilist
De automobilist heeft zich nog niet gemeld. Het onderzoeksteam komt graag met hem of haar in contact. De automobilist is een belangrijke getuige die wellicht informatie kan verschaffen over wat er na het ongeval op de Koningshof is gebeurd tot aan de vondst van de Hilversumse op de Neuweg.

46-jarige verdachte weer vrij
De 46-jarige Hilversummer die dinsdag werd aangehouden, is woensdagmiddag 17 augustus heengezonden. Vooralsnog is van enige betrokkenheid bij het voorval niets gebleken.

'De Hilversumse ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis', aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):