zondag, 27. februari 2011 - 23:42

Zware mishandeling, Sint Annaland

Sint Annaland

In de nacht van zaterdag op zondag tussen 01.15 uur en 01.40 uur zijn een 50-jarige man en een 46-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Tholen, op een camping aan de Nieuwlandseweg in Sint Annaland mishandeld.

De man en vrouw, die in een horecagelegenheid op de camping werkzaam waren, kregen onenigheid met een klant over diens bestellingen en de betaling daarvan. Kort hierna zijn de man en vrouw door de klant geslagen. Vermoedelijk is hierbij ook een hard voorwerp gebruikt. Na de mishandeling ging de klant er vandoor.

De man en vrouw zijn, beiden met verwondingen aan het hoofd, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar is geconstateerd dat beiden aan de mishandeling hoofdwonden en een hersenschuddig hebben opgelopen.

Politieagenten zagen, nadat ze vanaf de camping terug reden naar het politiebureau, aan de Oude Zeedijk een man die voldeed aan het door de slachtoffers opgegeven signalement. Hij is aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het gaat om een 27-jarige man uit Groot-Brittanië. Hij is in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):