zondag, 8. april 2012 - 11:04

10 arrestaties in het centrum van Oosterhout

Oosterhout

Agenten die zaterdagavond en zondagochtend belast waren met het houden van toezicht in het centrumgebied van Oosterhout spreken van een 'rommelige' nacht. De politie verrichte in totaal 10 arrestaties, waarvan er 9 verdachten afkomstig zijn uit Dongen en 1 uit Oosterhout.

Agenten hielden in een horecagelegenheid in de Klappeijstraat, even na 01.00 uur een 17-jarige vrouw uit Dongen aan. Aanleiding daartoe was een mishandeling waarbij een 17-jarig meisje uit Oosterhout met een glas op het hoofd en nek geslagen waarbij het slachtoffer verwondingen opliep. Het tweetal kreeg in de zaak ruzie met elkaar. Deze ruzie mondde uit in een mishandeling.

Tegen 02.00 uur zagen medewerkers van het cameratoezicht dat bij een horecagelegenheid in de Klappeijstraat een opstootje ontstond waarbij gevochten werd. Agenten spoedden zich naar de locatie en zagen een groep mensen met elkaar in gevecht. De portiers meldden dat er een ruzie in het café ontstaan was en dat het conflict zich voortzette op straat. De politie arresteerde vier mannen van 22, 43, 46 en 63 jaar uit Dongen. Om de rust terug te brengen vorderden de agenten omstanders te vertrekken. Vier omstanders, twee vrouwen van 26 en 60 jaar en twee mannen van 43 en 50 jaar, allen uit Dongen. Ook zij zijn gearresteerd.
Provincie:
Tag(s):