maandag, 7. mei 2012 - 14:55

10.000 euro tipgeld vermissingszaak Hugo Charles

Echt

De Hoofdofficier van Justitie van het Openbaar Ministerie (OM) in Roermond stelt 10.000 euro beschikbaar voor de tip die leidt tot de oplossing van de vermissing van Hugo Charles.

OM en politie houden ernstig rekening met de mogelijkheid dat Charles niet langer in leven is. Tegelijk kan niet worden uitgesloten dat hij nog leeft en ergens wordt vastgehouden.

Het tipgeld wordt uitsluitend uitgekeerd indien de vermiste het slachtoffer is geworden van strafbare feiten.

Tips in deze zaak kunt u doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. U kunt ook bellen met de Criminele Inlichtingen Eenheid: 079-3458999.

Achtergrond
Autohandelaar Hugo Charles (47) uit Echt wordt vermist sinds 29 maart 2012. Die donderdagavond is hij voor het laatst gezien bij hem thuis. Op bewakingsbeelden is daarna te zien dat hij tankt bij tankstation De Lucht langs de A2. Verder blijkt uit onderzoek dat Charles diezelfde avond in de buurt van de zendmast bij Meteren kort voor half tien nog belt met zijn dochter. Vier dagen later wordt zijn zwarte Audi A6 gevonden op de parkeerplaats van AC-Restaurant De Meern langs de A12. Van Hugo Charles geen spoor.
Provincie:
Tag(s):