dinsdag, 5. juni 2012 - 12:28 Update: 08-07-2014 0:51

'25.000 kaarten voor traininkie, is toch wat?'

(ELF voetbal) Het Nederlands elftal traint dinsdag voor liefst 25.000 toeschouwers in Krakau. Spitsentrainer René Eijkelkamp merkt dat de aandacht voor de spelers van Oranje enorm is.

De oud-spits van PSV en Schalke 04 kon zelf maandag rustig doorlopen op Schiphol. "Ik denk dat zeker een paar honderd supporters ons uitzwaaiden. Mooi joh! Alle jongens druk met handtekeningen zetten, fotootjes maken. Ik kon zo doorlopen, hoor. Buiten Dalfsen kent niemand mij, haha!"

"Mooi om te zien dat ze zo enthousiast zijn in Polen. Alles is perfect geregeld", aldus Eijkelkamp tegen Voetbal International. "Het gaat nu echt beginnen. Ik hoorde dat voor de openingstraining 25 duizend kaarten verkocht waren, voor een traininkie. Dat is toch wat?", zei de spitsentrainer.

Eijkelkamp wil zich niet mengen in de strijd tussen Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar. "Daar ga ik me niet in mengen, joh. Ik wil niet onnodig olie op het vuur gooien. Ik werk gewoon prettig met die gasten. Dat is het", besluit de oud-international.
Categorie:
Tag(s):