dinsdag, 10. april 2012 - 13:17

Aandacht voor steekincident Appingedam in Opsporing Verzocht

Appingedam

De politie doet sinds zaterdag 10 maart onderzoek naar een steekincident in Appingedam. Bij het incident aan de Farmsumerweg in Appingedam raakte een 13-jarige jongen uit Delfzijl zwaargewond.

Later dat weekend werd een even oude jongen uit Appingedam aangehouden als verdachte van het steekincident. Ondanks de aanhouding is nog niet bekend wat de reden is geweest van het heftige incident.

Sinds het incident nabij een tankstation aan de Farmsumerweg, heeft de politie met diverse inwoners van Delfzijl en Appingedam gesproken. De politie probeert een beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld op die zaterdag en welke personen in de buurt waren toen het steekincident plaatsvond. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan, maar weet dat meer mensen in de buurt zijn geweest rond het tijdstip van het steekincident. Daarom komt de recherche graag in contact met mensen die zaterdag 10 maart rond 16.30 uur in de omgeving van het Texaco-tankstation aan de Farmsumerweg zijn geweest. Te denken valt onder meer aan klanten van het tankstation.

Opsporing Verzocht

Via een getuigenoproep hoopt de politie met nog onbekende getuigen in contact te komen. Ook heeft het onderzoeksteam contact gehad met het opsporingsprogramma ‘Opsporing Verzocht’. Dat programma besteedt 10 april aandacht aan de zaak. In het programma zullen veiliggestelde bewakingsbeelden aan het publiek worden getoond.

Tips>/b>

Mensen die met het onderzoeksteam in contact willen komen, kunnen contact opnemen met de politie in Delfzijl via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):