donderdag, 31. mei 2012 - 11:29

Aangereden door eigen auto

Woerden

Een vrouw raakte op woensdag 30 mei gewond toen zij bekneld kwam te zitten tussen haar eigen en een andere geparkeerde auto.

In de middag had een 26-jarige vrouw uit Kamerik haar auto achter het kasteel aan het Kasteel geparkeerd. Nadat zij boodschappen had gedaan, kwam zij rond 17.10 uur terug bij haar geparkerde auto. Er stond nu echter een auto erg dicht naast haar geparkeerd, waardoor zij niet meer aan de bestuurderzijde in kon stappen. Zij besloot het bijrijderportier open te maken en de auto van de handrem te halen. Dit met de verwachting dat de auto dan vooruit het vak uit zou rollen, zodat zij alsnog in kon stappen. De voorwielen van haar auto stonden echter gedraaid. Daardoor rolde haar auto naar rechts, waardoor de Kamerikse bekneld kwam te zitten tussen haar auto en een geparkeerde auto.

De Kamerikse kon gelukkig de hulp inroepen van een passante. Die vrouw duwde de auto iets terug, waardoor de Kamerikse vrij kwam en tussen de auto’s vandaan kon komen. Zij klaagde over veel pijn in haar rug en werd even later voor onderzoek per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht. Door de aanrijding liepen beide auto’s lichte schade op.
Provincie:
Tag(s):