zondag, 22. juli 2012 - 20:37

Aanhoudingen bij City of Dance

Middelburg

Het evenement City of Dance, op het Hof van Tange in Middelburg, trok zo'n 2000 tot 2500 bezoekers. Enkele personen werden aangehouden.

Zaterdag om 16.55 uur werd een 21-jarige Vlissingse aangehouden. Bij de ingang van de City of Dance werd zij door de beveiliging gecontroleerd en bleek zij 5,1 gram heroïne en een mesje bij zich te hebben. Op het bureau deed de vrouw afstand. In het kader van het Lik op Stuk beleid kreeg zij een transactie van € 700,-.

Zaterdag om 17.30 uur werd een 28-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden. Beveiligingsmedewerkers hadden gezien dat de man iets verstopte. Bij fouillering kwam 8 gram cocaïne tevoorschijn. De man is naar Torentijd gebracht en heeft afstand van de drugs gedaan. Hij is zondag weer in vrijheid gesteld.

Zaterdag om 22.30 uur werden een 20-jarige Vlissinger en een 19-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens vechten met elkaar. Zij deden over en weer aangifte en zijn beiden naar Torentijd gebracht en zondag weer in vrijheid gesteld. De Vlissinger was in het bezit van een paar gram cocaïne en deed hiervan afstand.

Zaterdag om 23.00 uur werd een 29-jarige Middelburger aangehouden wegens mishandeling van een 22-jarige plaatsgenote. Hij had haar geslagen en tegen het hoofd geschopt. De man is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

Op de Langevielebinnenbrug werd zondag om 00.15 uur een 28-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden wegens vechten op straat. Zij werd meegenomen naar het bureau en kreeg in het kader van het Lik op Stuk beleid een bekeuring van € 250,-.

Op de Markt werd zondag even na 04.00 uur een 24-jarige Middelburger aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij is naar Torentijd gebracht en zondag weer in vrijheid gesteld.

Zondag om 04.30 uur werd op de Bachtensteene een 21-jarige inwoner van de gemeente Veere aangehouden wegens het vernielen van een verbodsbord bij de bouwplaats aldaar. De 21-jarige kreeg een bekeuring wegens baldadigheid.
Provincie:
Tag(s):