maandag, 14. mei 2012 - 10:41

Aanhoudingen in moordonderzoek 24-jarige Nicky

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van de 24-jarige Nicky Man uit Nijmegen heeft maandagmorgen drie verdachten aangehouden.

Een 38-jarige Nijmegenaar werd in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van moord of doodslag. In Dordrecht hield de politie een 31-jarige Nijmegenaar aan. Deze man wordt verdacht van het exploiteren van een hennepkwekerij. Tevens is een 22-jarige Arnhemse aangehouden voor verboden wapenbezit. De politie onderzoekt nog wat de relatie is tussen de verdenkingen.

Onder leiding van een Rechter-commissaris is in vijf woningen in Nijmegen, een woning in Dordrecht en een woning in Arnhem zoeking gedaan. Ook is onderzoek gedaan in een loods op het industrieterrein Oostkanaalhaven.

Alle verdachten zijn op politiebureaus ingesloten
Het slachtoffer, de 24-jarige Nicky Man, werd in de nacht van 10 op 11 maart door voorbijgangers gevonden in de berm van de Vlietberg, een zijweg van de Ooijse Bandijk. Hij bleek door misdrijf om het leven te zijn gebracht. Vanaf dat moment is een team grootschalig onderzoek (TGO) bezig geweest met het onderzoek naar dit misdrijf.
Provincie:
Tag(s):