zaterdag, 9. juni 2012 - 11:58

Aanhoudingen voor mishandeling en belediging

Geldermalsen

Drie jongemannen zijn zaterdagochtend aangehouden op het Marktplein in Geldermalsen. Zij misdroegen zich in een café en een van hen had een personeelslid geslagen.

Het drietal bevond zich in zeer dronken toestand op het Marktplein toen politieagenten aankwamen. Een van de drie werd aangehouden nadat duidelijk was dat hij verdachte was van het slaan van een personeelslid van het café . Dit betrof een 23-jarige man uit Geldermalsen. De andere twee, plaatsgenoten van de aangehouden Geldermalsenaar van 19 en 20 jaar oud, werden gesommeerd te vertrekken. Aan deze vordering voldeed het tweetal echter niet. Zij bleven de agenten beledigen en probeerden de aanhouding van de 23-jarige te verhinderen.

Hierop werd eerst de 19-jarige en later ook de 20-jarige aangehouden. Hen wordt het niet voldoen aan een vordering en belediging ten laste gelegd. De aanhouding van het drietal ging -van het Marktplein in Geldermalsen tot in het cellencomplex- gepaard met veel verzet en diverse beledigingen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de drie.
Provincie:
Tag(s):