maandag, 12. maart 2012 - 23:04

Aankondigingsdoek Jazz-a-Delic verdwenen

Terneuzen

De elfde editie van Jazz-a-Delic op 21 april in Snowbase moet het met wat minder promotie doen.

Sinds gisteren is het aankondigingsdoek van het bord voor de rotonde bij het busstation in Terneuzen verdwenen. Het doek hing er sinds afgelopen vrijdag.

De stichting Jazz-a-Delic baalt enorm. Kevin Tanghe: “Het is een flinke investering om je event op deze manier te promoten. Dagelijks rijden veel mensen over de Herbert H. Dowweg en die kunnen het doek nu niet meer zien. Gelukkig hangen er op andere plaatsen in Terneuzen nog drie doeken.” Op 24 maart om 11.00 uur start de kaartverkoop bij Snowbase en via www.jazz-a-delic.nl. De vorige editie in november was binnen een uur uitverkocht. De stichting hoopt dat het missende spandoek geen invloed heeft op de kaartverkoop. In totaal zijn er 1.600 kaarten beschikbaar.

Net als vorige keer heeft Jazz-a-Delic vier zalen (Main Room, Red Room, D.I.R.T. Room en For the Love of Music Room). Voorgaande edities was er altijd een populairdere zaal. Deze keer is daarom gekozen voor een indrukwekkende line-up in elke zaal. Verschillende internationale dj’s en muzikanten (saxofonist, violist, gitarist, zangeressen en mc’s) zijn weer van de partij. In de D.I.R.T. room (Dance In Regio Terneuzen) klinkt de dirty dutch sound uit de speakers. De grondleggers van deze stijl: Partysquad is daarvoor van de partij. Pascal Meijer: “Elke keer zijn we weer trots dat alle grote namen die we vragen willen komen, zo ook DJ Willie Wartaal, DJ Licious, DJ La Fuente, Shermanology en nog veel meer.”

De stichting Jazz-a-Delic bestaat uit een groep vrienden (Kevin Tanghe, Alexander Raas, Pascal Meijer, Wesley Klip, Kirsten Kuijer en Evelien Platteeuw) uit Terneuzen. Zij zorgen voor het gehele evenement en de muzikale invulling van de Red Room. Voor de muzikale inrichting van de andere ruimtes werken ze samen met andere partijen. Zo verzorgen DJ’s Lance & Donny de programmering in de For the Love of Music Room. En de gebeurtenissen in de Main Room regelt SHOMI.

Als het goed is hoef je dit jaar minder lang in de rij te staan door een betere structuur bij binnenkomst. Ook kunnen vooraf drankmuntjes worden aangeschaft bij Snowbase. En als je dan toch even moet wachten maakt de Dikke Drama Roadshow (www.dikkedrama.nl) het een stuk minder erg.

Veiligheid van al deze bezoekers staat voorop. Daarom wordt iedereen aan de deur streng gecontroleerd. Ook op de leeftijdsgrens van 18+ wordt gecontroleerd.
Provincie:
Tag(s):