donderdag, 13. september 2012 - 16:41

Aanranding en mishandeling

Vuren

Maandagavond werd een 35-jarige vrouw uit Vuren aangerand door drie mannen. In augustus werd ook al een 14-jarig meisje uit Heukelum lastiggevallen door drie mannen. De politie is op zoek naar getuigen.

De 35-jarige vertelde dat ze met haar hond aan het wandelen was en dat ze aan de Waaldijk in Vuren een oude donkerkleurige auto van het merk Volkswagen, type Golf, in de berm zag staan. Bij de auto stonden drie licht getinte jongens. De drie kwamen achter haar aan gelopen. Ze betastten haar, ze werd aan haar haar getrokken en in haar gezicht geslagen. Haar hond reageerde naar de jongens toe waardoor ze kon wegrennen.

Het 14-jarige meisje vertelde dat de bijrijder van een auto haar op woensdag 29 augustus in de middag op de Achterweg in Heukelum in de auto probeerde te trekken. Het meisje schreeuwde en sloeg om zich heen. De bijrijder liet haar los en de auto ging er vandoor. Hierbij zou het ook gaan om drie licht getinte mannen in een oude donkerkleurige Volkswagen, type Golf. Op het moment dat geprobeerd werd het meisje de auto in te trekken, kwam er ook een rode auto voorbij rijden.

De politie vraagt mensen alert te reageren. Ziet u een verdachte situatie of bent u ook lastiggevallen door deze jongens? Meld dit dan altijd bij de politie Gelderland-Zuid op het telefoonnummer 0900-8844.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van bovenstaande incidenten zich te melden bij de politie. Was u de bestuurder van de rode auto in Heukelum? Of heeft u op andere wijze informatie voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met Politie Gelderland-Zuid via 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):