dinsdag, 11. december 2012 - 11:10 Update: 08-07-2014 0:44

Achahbar snapt de kritiek van Koeman

(Elf Voetbal) Feyenoord-speler Anass Achahbar staat te boek als een grote belofte voor de toekomst. Volgens zijn trainer Ronald Koeman doet hij echter te weinig met zijn talenten.

De jonge aanvaller is het eens met de kritiek van zijn trainer. "Absoluut. We hebben het intern al besproken. Hij zegt dat ik keihard de wedstrijd in moet gaan en honderd procent gefocust moet zijn. Ik moet er alles uit halen en plezier hebben," zegt de 18-jarige, die afgelopen weekend niet bij de selectie van Koeman zat. "Ik denk dat de trainer mij alleen maar motiveert om beter te gaan voetballen."

Maandagavond wist Achahbar de kritiek meteen van zich af te spelen door op fraaie wijze te scoren in het met 3-1 gewonnen duel van Jong Feyenoord tegen Jong NAC. "Met dit soort doelpunten denk ik wel iets te laten zien", vervolgt het talent, die zegt niet gefrustreerd te zijn door het spelen bij de beloften. "In het tweede moet je het laten zien. Als het goed gaat verwacht ik wel minuten in het eerste. Zo'n trainer is Ronald wel."
Categorie:
Tag(s):