vrijdag, 8. juni 2012 - 13:53

Agressieve klant bijt bedrijfsleider na verlies kassabon beltegoed

Utrecht

De politie heeft donderdagmiddag bij een winkel in de Merelstraat een 29-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een andere man. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De Utrechter maakte die middag even voor 14.30 uur bij een winkel in de Merelstraat amok, omdat hij de bon met de code om zijn beltegoed op te waarderen kwijt was geraakt en geen nieuwe kreeg.

Hij bedreigde de bedrijfsleider met de dood. De bedrijfsleider wilde hem de winkel uit zetten, maar de Utrechter begon toen te slaan en te spuwen. Hij raakte het slachtoffer op zijn oog en een rib. Bovendien beet hij de bedrijfsleider in zijn arm.

Omstanders, waaronder een politieman in zijn vrije tijd, wisten de agressieve man onder controle te krijgen en hielden hem in bedwang tot de gewaarschuwde politie arriveerde. Agenten hielden de verdachte aan en namen hem voor verhoor mee naar het politiebureau.

De 35-jarige bedrijfsleider moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De verdachte ging de cel in en is in verzekering gesteld. De bedrijfsleider deed aangifte. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):