dinsdag, 21. februari 2012 - 16:55

Aissati verheugt zich op Old Trafford

Amsterdam

(Elf Voetbal) Ismael Aissati kijkt uit naar de ontmoeting op Old Trafford tegen Manchester United. De 23-jarige middenvelder zal waarschijnlijk aankomende donderdag starten in de basiself van de Amsterdammers.

"Spelen op Old Trafford is voor ons een fantastische ervaring. Ik heb vroeger al eens tegen Tottenham Hotspur en Liverpool gespeeld en de sfeer daar was ook fantastisch. Verder moeten we gewoon ons eigen spel spelen. Niks is onmogelijk, maar het is natuurlijk wel een loodzware opgave."

De Marokkaan raakte in de heenwedstrijd onder de indruk van routinier Paul Scholes. "Van dichtbij zie je pas wat voor een fantastische speler hij is", aldus Aissati lovend tegenover de officiële website. "Hij raakt maximaal twee keer een bal aan. Tijdens zijn aanname ziet hij al naar wie de bal moet. Dat getuigt van klasse."

Hij vervolgt: "Als je hem kort dekt raakt hij de bal een keer en geef je hem een beetje vrijheid raakt hij hem twee keer. Je ziet hem ook nooit dribbelen, maar altijd loeren op een bal vooruit in plaats van achteruit. Daar kan ik enorm van genieten. Ik houd van zulke types. Xavi, Iniesta en zelfs mijn ploeggenoot Thulani Serero, van wie ik een enorme fan ben, spelen ook zo. Gewoon puur voetbal."
Categorie:
Tag(s):