maandag, 12. november 2012 - 15:02 Update: 08-07-2014 0:26

Alle elf boeren bij reünie-aflevering Boer zoekt Vrouw

Hilversum

In de uitzending van Boer zoekt Vrouw van aanstaande zondag 18 november komen alle elf boeren samen om te praten over hun zoektocht naar liefde tijdens de reünie van Boer zoekt Vrouw.

In mei van dit jaar stelden elf vrijgezelle boeren zich aan Nederland voor omdat ze het leven alleen meer dan zat waren. Ze schreven een brief naar het KRO-programma Boer zoekt Vrouw om mee te doen aan een avontuur dat moest leiden naar de liefde.

De kijkers zagen hoe bij Aad, Henk, Henrieke, Martin en Willem hun zoektocht naar de liefde verloopt. Ook Hans, Johan, Arthur, Doede en de tweeling Jan & Martin gingen het avontuur aan. Zij kregen alleen niet genoeg brieven om in de uitzending te worden gevolgd en gingen zelf aan de slag met hun brieven.

In de reünie-aflevering heeft Yvon Jaspers een gesprek met alle boeren en is te zien wie is geslaagd in de liefde en voor wie de zoektocht nog niet ten einde is. Hoe gaat het nu met de ze? Welke stellen zijn
nog bij elkaar?

B(r)oer zoekt Vrouw
In de laatste afleveringen van de webserie B(r)oer zoekt Vrouw heeft Martin het moeilijk. Hij vraagt zijn broer om raad, waarom lukt het hem niet om een vrouw te vinden? Denkt Jan dat het goed komt met Martin en de liefde? Vervolgens maken de broers zich klaar om naar de reunie te gaan. Monika is voor die gelegenheid gaan winkelen en heeft een verrassing voor de broers.
Categorie:
Tag(s):