donderdag, 5. juli 2012 - 18:14 Update: 08-07-2014 0:49

Alleen Messi kan Özbiliz van zijn stuk brengen

(ELFvoetbal) Vorig jaar liepen blessures als een rode draad door zijn seizoen, maar nu is Aras Özbiliz fit en klaar om aan het seizoen te beginnen.

De aanvaller van Ajax was woensdag in Oldenzaal goed voor vier doelpunten, maar dat is wat Özbiliz betreft pas het begin. De buitenspeler gaat zich pas zorgen maken als Ajax Lionel Messi naar Amsterdam weet te lokken.

Tegenover het AD laat Özbiliz weten blij te zijn met de voorbereiding tot nu toe. "Vorig jaar had ik ook een goede voorbereiding, maar heb ik door blessures een wisselvallig seizoen gedraaid. Eerst mijn enkel, daarna mijn schenen. In mei ben ik daaraan geopereerd", zo blikt de aanvaller nog even terug. "Nu ben ik wel fit en wil ik ook iets laten zien", zo vervolgt Özbiliz.

Dat laatste kon voor de rechtervleugelspeler wel eens een probleem worden door de moordende concurrentie op die positie. Ajax beschikt al over Sulejmani, maar wil ook Luciano Narsingh aan de selectie toevoegen. "Het maakt me niet uit wie ze halen. Ik ga me pas echt zorgen maken als Lionel Messi komt", zo is Özbiliz overtuigd van zijn eigen kwaliteiten.
Categorie:
Tag(s):