woensdag, 8. februari 2012 - 17:07

Amateur-kunstenaars gezocht voor vijfde WAK

Goes

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni organiseert de gemeente Goes voor de vijfde keer het Weekend van de Amateurkunst (WAK).

Amateur-kunstenaars in de breedste zin van het woord kunnen zich vanaf nu aanmelden en straks van dit unieke podium gebruik maken om hun creativiteit te tonen aan een groot publiek.

Het centrum van Goes staat het eerste weekend van juni geheel in het teken van de amateurkunst in alle soorten en maten. Er wordt gestreefd naar een zo breed mogelijk aanbod van kunst: schilderijen, dans, muziek, theater, keramiek, poëzie, beeldhouwwerk enzovoort. Deelnemers kunnen in overleg met de organisatie zelf bepalen hoe zij hun werk willen presenteren, bijvoorbeeld in de vorm van een expositie, een optreden, een kunstroute of een workshop.

Wie mee wil doen aan het WAK kan zich tot 10 april opgeven door het inschrijfformulier op www.wakzeeland.nl in te vullen. Behalve met amateur-kunstenaars komt de gemeente Goes ook graag in contact met mensen die locaties beschikbaar willen stellen en met vrijwilligers die in dit weekend hun bijdrage willen leveren aan de organisatie. Zij kunnen mailen naar wak@goes.nl.
Provincie:
Tag(s):