donderdag, 13. december 2012 - 11:42

Amersfoorter Michael Koster is Taxichauffeur van het jaar 2012

Utrecht

Huisartsenpostchauffeur Michael Koster van Medi Taxi Schiphol is vandaag door FNV Taxi uitgeroepen tot taxichauffeur van het jaar.

De chauffeur uit Amersfoort kreeg vanochtend uit handen van acteur Edo Brunner de prijs in de vorm van een beker uitgereikt bij het FNV-kantoor in Utrecht.

'Passie voor zijn vak'
Koster werd door een jury gekozen uit ruim honderd genomineerden. Juryvoorzitter Letty Bremmers, taxiconsulent bij FNV Taxi: “Maar liefst 12 personen hebben de moeite genomen om Michael te nomineren. Michael is zorgt er altijd voor dat de HAP Ambulance auto’s tip top in orde zijn en de uitrusting up to date.

Met name de passie voor het vak komt in de verhalen naar voren, Michael leeft zo’n beetje voor dit werk. Hij houdt de kwaliteitsstandaard binnen het bedrijf hoog, stimuleert innovatie en verbetering. Hij is altijd bereid zijn kennis te delen en vragen te beantwoorden. Daarnaast is het een hele fijne collega, sociaal, daadkrachtig en flexibel zijn de meest genoemde typeringen. Ook klanten waarderen Michael, zo ontving hij laatst nog een persoonlijke handgeschreven brief van een patiënt om hem te bedanken voor zijn steun in een moeilijke periode.”

Michael is huisartsenpostchauffeur, wat inhoudt dat hij de huisarts chauffeurt bij huisbezoeken en de huisarts ook assisteert.

Het is de tweede keer dat FNV Taxi de taxichauffeur van het jaar kiest. De vakbond wil daarmee het vakmanschap en de betrokkenheid van chauffeurs in het bijzonder vervoer voor het voetlicht brengen.
Provincie:
Tag(s):