dinsdag, 17. januari 2012 - 11:44

Arrestant weet uit politieauto te ontglippen

Vlissingen

Rond 22.15 uur schrokken bewoners van een woning aan de Molenstraat in Vlissingen zich een ongeluk. Ineens stond er namelijk een vrouw in de woning, ze vluchtte ook vrijwel meteen weer naar buiten, achterna gezeten door één van de bewoners.

De bewoners belden de politie en toen de agenten op het woonadres aankwamen stond de vrouw inmiddels in de tuin van de woning. Iedereen was op dat moment weer een beetje van de schrik bekomen en de bewoners gaven aan dat ze er samen 'wel uit zouden komen' en de agenten maakten aanstalten om weer te vertrekken. Ook de vrouw vertrok.

Ineens kwam één van de bewoners de woning weer uitrennen en hij gaf aan dat de vrouw toch iets had gestolen uit de woning. De vrouw werd aangehouden door de agenten en de tas met de portemonnee die zij had weggenomen is weer teruggegeven aan de eigenaar.

De vrouw werd intussen in de politieauto gezet, maar hieruit zag zij in een onbewaakt ogenblik uit te ontglippen. In een ogenblik zat zij er ook weer in, maar nu met de handboeien om.

De vrouw is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en wordt daar verder gehoord. Zij is afkomstig uit Vlissingen en 43 jaar oud.
Provincie:
Tag(s):