zondag, 8. januari 2012 - 20:06

Arrestatieteam ingezet bij aanhouding verdachten mishandeling

Terneuzen

Een 20-jarige man uit Terneuzen heeft zich zondagmorgen aan het politiebureau gemeld met het verhaal dat hij zou mishandeld zijn door enkele mannen. Hierbij zou volgens het slachtoffer ook zijn geschoten.

Het slachtoffer zat tussen 03.15 en 03.30 uur in een auto zat op een parkeerplaats aan de Veerhaven in Terneuzen. Op een gegeven moment zag hij mannen naar zijn auto lopen. Deze mannen mishandelden de 20-jarige Terneuzenaar. De mannen die de mishandeling hadden gepleegd en zouden hebben geschoten waren bekenden van het slachtoffer.

De politie is direct een onderzoek gestart op een plaats die het slachtoffer aanwees. Nadat er sporen waren veiliggesteld werd de aangifte van de man uit Terneuzen opgenomen.

In overleg met justitie werd besloten om de mannen aan te houden en mocht een arrestatieteam worden ingezet. Omstreeks 14.00 uur werd één verdachte aangehouden op het politiebureau van Terneuzen. Omstreeks 17.30 uur werden twee andere verdachten aangehouden in een woning. Deze mannen zijn 18 en 21 jaar oud.

Het drietal is ingesloten en zal worden gehoord over de mishandeling.
Provincie:
Tag(s):