dinsdag, 28. februari 2012 - 20:01 Update: 08-07-2014 0:27

ASUS onthult PadFone

Nieuwegein

Op het maandag gehouden “Incredibly Mobile Endless Possibilities” ASUS persevenement onthulde voorzitter Jonney Shih de revolutionaire PadFone en de komende Transformer Pad-reeks.

“Het moment is eindelijk aangebroken dat elk scherm in uw leven verandert in een portal dat real-time toegang biedt tot uw digitale wereld,” aldus Mr. Shih tijdens zijn introductie van de ASUS PadFone.

Deze transformeert met behulp van de PadFone Station en PadFone Station Dock accessoires tot een 3-in-1 combinatie van smartphone, tablet en netbook. De ASUS PadFone is een ongelooflijke 4,3” smartphone die is voorzien van een Super AMOLED qHD-scherm, de nieuwste Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor en een ultrascherpe 8 megapixel digitale camera met Fuji beeldprocessor.

Dit alles is verpakt in een prachtig ontwerp dat is geoptimaliseerd voor Google’s Android 4.0 besturingssysteem. Geplaatst in de optionele PadFone Station transformeert hij tot een 10,1” tablet met 5 keer zo veel accucapaciteit. De PadFone biedt ongeëvenaarde flexibiliteit via ASUS' eigen Dynamic Display-technologie. Deze maakt naadloze overgang mogelijk tussen de PadFone en PadFone Station weergaveschermen.

Bovendien biedt de PadFone Station een optioneel toetsenbord dock die de PadFone feitelijk verandert in een ultradraagbare computer. De PadFone heeft als optie tevens een PadFone Stylus Headset; een Bluetooth stylus pen die in een headset transformeert zodat u snel gesprekken kunt aannemen.

ASUS geeft een nieuwe invulling aan de toekomst van mobiel computergebruik en kondigt met grote trots de nieuwe, innovatieve ASUS Transformer Pad-reeks aan. Met drie verschillende modellen die elk passen bij de unieke behoeften van mobiele mediaconsumenten, want ASUS gelooft in het aanbieden van keuzes aan consumenten. De ASUS Transformer Pad-reeks omvat naast de ASUS Transformer Pad Prime ook de komende ASUS Transformer Pad Infinity Serie en de ASUS Transformer Pad 300 Serie.

De Transformer Pad Infinity Serie wordt naar verwachting de te kloppen tablet voor mobiel HD entertainment, aangezien deze is uitgerust met een indrukwekkend 1920x1200 Full HD Super IPS+ scherm en ASUS SonicMaster-technologie. De Transformer Pad 300 Serie is daarnaast een ideaal mobiel surf- en gaming-platform, dankzij zijn NVIDIA® Tegra® 3 quad-core processor en hoogwaardige 10,1” 1280x800 IPS-scherm.
Categorie:
Tag(s):