vrijdag, 4. mei 2012 - 15:15

AT ingezet na bedreiging met vuurwapen

Blerick

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen van een 32-jarige man uit Blerick. Het gaat om een 59-jarige man en twee 17-jarige jongens.

De bedreiging zou donderdagavond plaatsgevonden hebben op de Olmenstraat. Het slachtoffer wist zichzelf in veiligheid te brengen waarna men er vandoor ging. De politie kwam de verdachten op het spoor in een woning in Blerick waarna het drietal met behulp van een arrestatieteam is aangehouden. De recherche onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Mishandeling Heythuysen
In Heythuysen onderzoekt de politie de mishandeling van een 48-jarige man uit die plaats. In verband met deze zaak zijn donderdagavond drie mannen aangehouden.
Omstreeks 18:00 uur werd het slachtoffer bij zijn woning in Heythuysen mishandeld waarna de daders er vandoor gingen. De aanleiding is vermoedelijk een conflict tussen de betrokkenen. Het slachtoffer liep hoofdletsel op en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gewaarschuwde politie kwam de verdachten op het spoor in Roggel waarna ze zijn aangehouden. Het gaat om een 19-jarige en 22-jarige man uit Roggel en een 27-jarige man uit Brunssum. De verdachten zijn in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar twee andere mannen die bij de zaak betrokken waren.
Provincie:
Tag(s):