zondag, 26. augustus 2012 - 21:08

Auto uitgebrand na verliezen stro van vrachtwagen

Kortgene

Zaterdagmiddag rond 13.30 uur is, aan de Oost-Westweg in Kortgene, een personenauto volledig uitgebrand nadat van een vrachtwagen afgevallen stro onder de auto terechtkwam en in brand vloog. Dit heeft de politie zondag laten weten.

Even voor 13.30 uur verloor een vrachtauto / trekker met oplegger, die vanuit de richting van Wissenkerke over de Oost-Westweg in de richting van Kats reed, een flinke hoeveelheid stro.

Een tegemoetkomende automobiliste, een 48-jarige vrouw uit Zandvoort, zag dit gebeuren en minderde vaart omdat er veel los stro over het wegdek verspreid lag.
Het stro bleef echter onder haar auto hangen en vatte vlam.

De vrouw bemerkte dit en stopte waarna haar vriend het stro van onder de auto weg probeerde te trekken.Dit lukte echter niet waarna de auto in korte tijd volledig in brand stond. De vrouw en haar vriend konden op tijd de auto verlaten.

De auto brandde uit; ook het wegdek raakte door de brand beschadigd. De politie is op zoek naar de bestuurder van de vrachtauto / trekker met oplegger. Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie.
Provincie:
Tag(s):