woensdag, 15. februari 2012 - 19:31

Automobilist rijdt door na aanrijding in Delfzijl

Delfzijl

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Waddenweg in Delfzijl. Dinsdagavond rond 17:50 uur vond daar een aanrijding plaats tussen een personenauto en een 14-jarige fietser uit Delfzijl.

Getuigen zagen dat een automobilist in een lichtkleurige auto (mogelijk een Audi) met hoge snelheid de jonge fietser in de flank aanreed. De jongen werd gelanceerd en kwam ongeveer 20 meter verderop ten val en bleef gewond op de weg liggen. De veroorzaker van deze aanrijding ging er na de aanrijding vandoor. Getuigen zagen dat de bestuurder wegreed in de richting van het Schuitenzand. De auto raakte bij de aanrijding aan de voorzijde beschadigd.

Het 14-jarige slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat de Delfzijlster veel geluk had gehad. Met een verstuikte pols mocht hij in de loop van de avond weer naar huis. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets kunnen zeggen over het ongeval, het doorgereden voertuig of over de inzittende van de auto. Getuigen kunnen contact opnemen met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):