maandag, 7. mei 2012 - 9:12

Auto’s en woningen met verf beklad in Utrecht

Utrecht

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van de Bernadottelaan drie verdachten aangehouden op verdenking van het bekladden van woningen en geparkeerde auto’s met verf.

Getuigen bellen die nacht rond 03.00 uur de politie, omdat mensen in de omgeving van de Bernadottelaan geparkeerde auto’s met verf aan het bespuiten zijn.

De politie gaat eropaf en treft drie verdachten aan. Agenten houden hen aan en nemen hen voor verhoor mee naar het politiebureau. Het gaat om twee mannen uit Amsterdam van 20 en 21 jaar en een vrouw uit Utrecht van 24 jaar. Ze hebben spuitbussen met verf bij zich.

De 20-jarige Amsterdammer probeert ervandoor te gaan, maar een agent haalt hem met een korte sprint in. De verdachte verzet zich nog tegen zijn aanhouding, maar de agent houdt hem met gepast geweld in bedwang.

In de omgeving treft de politie in totaal veertien met verf bekladde auto’s en diverse met verf bekladde woningen aan. De politie neemt de spuitbussen met verf in beslag en maakt proces-verbaal tegen de verdachten op.
Provincie:
Tag(s):