zondag, 22. april 2012 - 11:41

Babylijkje Liempde zat in vuilniszak

Liempde

De politie is nog steeds op zoek naar de moeder van het zondagochtend aan de Laarakkerweg aangetroffen. 'Het dode lichaampje werd zondag in een vuilniszak door een passant gevonden op de oever van de Dommel, in een onderdoorgang onder rijksweg A2', meldt de politie maandag.

Deze onderdoorgang ligt tussen de Boxtelseweg en het Apollopad. Toen deze voorbijganger zag wat er in de zak zat, alarmeerde hij direct de politie die een groot onderzoek startte.

De politie is op zoek naar mensen die de afgelopen week een vuilniszak op de vindplaats hebben zien staan of in de omgeving mogelijk iemand met een vuilniszak hebben zien lopen.

Zij worden met klem opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000. Maar de politie roept vooral de moeder op zich te melden, mede om haar eventueel de nodige hulp te kunnen bieden.

Ten behoeve van het onderzoek heeft de politie een flyer opgesteld die aan omwonenden en passanten zal worden uitgedeeld. Verder besteden opsporingsprogramma's aandacht aan deze zaak.

Bureau Brabant en Opsporing Verzocht
Maandagavond besteedt het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht aan deze zaak. Bureau Brabant is een onderdeel van het televisieprogramma Onder Ons, dat vanaf 17.50 bij Omroep Brabant wordt uitgezonden.

Dinsdagavond wordt de vondst van het babylijkje ook bij het AVRO televisieprogramma Opsporing Verzicht onder de aandacht gebracht. Dit programma is te zien vanaf 21.25 uur op Ned. 1.
Provincie:
Tag(s):