vrijdag, 27. juli 2012 - 16:33

Badr Hari langer vast voor geweldsdelicten

Amsterdam

De 27-jarige Badr Hari uit Amsterdam is door de rechter-commissaris in Amsterdam in bewaring gesteld. Hij wordt verdacht van geweldsdelicten en zit tenminste 14 dagen langer in hechtenis.

De Amsterdammer wordt verdacht van een poging doodslag in vereniging, dan wel zware mishandeling van en openlijke geweldpleging tegen een 39-jarige man tijdens Sensation White in juli van dit jaar. In Club Air zou hij verleden jaar een man zwaar hebben mishandeld.

In de zaak van het 39-jarige slachtoffer bij Sensation White is maandag 23 juli op vliegveld Eindhoven een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 34-jarige Eindhovenaar die op donderdag 26 juli is voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Het OM verdenkt hem van poging doodslag in vereniging, dan wel zware mishandeling en openlijke geweldpleging. De rechter-commissaris heeft de hechtenis van de 34-jarige man met twee weken verlengd.

Zowel de Amsterdammer als Eindhovenaar zitten in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Het onderzoek gaat onverminderd door.
Provincie:
Tag(s):