maandag, 10. december 2012 - 17:05

Beelden van vermoedelijke daders steekpartij taxichaffeur

Hoek van Holland

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een steekpartij op een taxichauffeur die op 18 november in Hoek van Holland plaatsvond.

Op die dag pikte een 21-jarige taxichauffeur uit Hoek van Holland rond 18.00 uur een man en een vrouw in de buurt van het station in Hoek van Holland op. Kort daarna werd de taxichauffeur in de Harmoniestraat neergestoken. De man raakte zwaargewond.

In de uitzending worden (bewegende weg)beelden van de vermoedelijke daders getoond. Opsporing Verzocht laat ook een foto van het gebruikte mes en van een foedraal zien, waarin het mes mogelijk was verpakt.

Verder wordt een sjaal getoond die op de Schimmelstraat in Hoek van Holland werd gevonden en die mogelijk door een van de daders werd gedragen. Daarnaast laat Opsporing Verzocht een foto van een bijzondere broek zien, die sterk lijkt op de broek die de mannelijke verdachte droeg.

Uit onderzoek is gebleken dat de onbekende jongeman en het meisje op deze beelden bij dit steekincident als verdachten aan te merken zijn. De politie is op zoek naar hun identiteit en hun verblijfplaats. Wie de man en de vrouw of de getoonde goederen (her)kent, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen.
Provincie:
Tag(s):