donderdag, 24. mei 2012 - 11:25

Begrafenis vanuit voetbalstadion voor fans MVV

Maastricht

Geloof het of niet, maar MVV-voetbalfans kunnen vanaf nu hun uitvaart in het Geusselt stadion laten verzorgen. Een ultiem eerbetoon, aldus de club.

Van MVV-uitvaartauto tot je naam op het scorebord. Uitvaartstudio en de Maastrichtse voetbalclub MVV, zeggen hiermee de supporters en nabestaanden aan hun wens tegemoet te komen.

De MVV-uitvaart
Een uitvaart in het teken van clubliefde. Trouwe MVV-supporters of de nabestaanden bepalen zelf de invulling van de uitvaart. Een MVV-kist, uitvaartauto, de stadionspeaker die iedereen welkom heet, de naam van de supporter op het scorebord, een dienst in de businessruimte van het MVV-stadion, een afscheidsborrel. Eén van de vele mogelijke scenario’s. Het uiteindelijke draaiboek bepaalt de supporter of de nabestaanden.

Samenwerking met MVV
De samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. MVV liep al langer rond met plannen om een eigen grafveld voor overleden fans aan te leggen. Marc Moors van Uitvaartstudio, wars van afgebakende en standaard uitvaartpakketten, nam als eerste het initiatief en creëerde de MVV-uitvaart.

“Een uitvaart moet iemands leven weerspiegelen, dus ook als dat in het teken stond van MVV. Dan praat ik niet alleen over een rood bloemstuk of rouwbrieven met het MVV-logo, maar ook over uitvaartbegeleiders in MVV-tenue en een dienst in het stadion. Hoeft niet, maar het behoort wel tot de mogelijkheden. Belangrijkste is dat er veel meer kan dan je verwacht, ongeacht waar je verzekerd bent. Veel mensen menen dat ze vastzitten aan de standaard pakketten van verzekeraars of dat zo’n bijzondere uitvaart handenvol geld kost. Dat is echter niet het geval, want al onze producten en diensten worden zonder winstopslag geleverd. Je moet het maar net even weten en meestal is er na een overlijden weinig tijd.

Misschien niet het meest geliefde onderwerp, maar praten en je laten informeren over je uitvaart komt gelukkig steeds meer uit de taboesfeer, waardoor een persoonlijk en uniek afscheid mogelijk is”, aldus Marc Moors, eigenaar en uitvaartregisseur bij Uitvaartstudio in Valkenburg.
Provincie:
Tag(s):