zondag, 29. juli 2012 - 12:33

Bejaarde dame bestolen bij pinapparaat

Hoofddorp

Een 85-jarige Hoofddorpse is zaterdagmorgen op de Hoofdweg bij een pinautomaat bestolen van haar gepinde geld door een onbekende man en vrouw.

De man en de vrouw leidde de bejaarde dame af door haar uit te leggen hoe zij geld gepind hadden en zij lieten haar haar pincode intoetsen. Een van de twee toetste vervolgens een geldbedrag in en gingen er hiermee vandoor.

De politie is op zoek naar de daders van deze laffe diefstal. Het gaat om een Engels sprekende man en vrouw. De man is ongeveer 1.80 m lang met een getinte huidskleur. Hij had donker kort haar, was ongeveer 40 jaar oud en miste links naar de voortanden een tand. De man droeg donkere kleding. De vrouw was ongeveer 1.60-1.62m, had een iets lichtere tint huidskleur dan de man, donker kort tot half lang haar, was ook ongeveer 40 jaar en zij droeg een lichte jas.

De politie is op zoek naar dit tweetal en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844. De politie waarschuwt vooral oudere burgers voor dit soort praktijken.
Provincie:
Tag(s):