zondag, 8. januari 2012 - 12:48

Beledigen agent wordt beloond

Nijmegen

Een 22-jarige wildplasser uit Nijmegen werd in de nacht van zaterdag op zondag beloond met twee bekeuringen. Eén voor wildplassen en één voor het verstoren van de openbare orde.

Rond 02.30 uur zagen surveillerende bikers dat de man stond te plassen bij de kerk in de Molenstraat. Hij werd hierop aangesproken en ook kreeg hij daarvoor een bekeuring. Zijn vrienden bemoeiden zich ook nog even met het gesprek maar uiteindelijk vervolgden zij hun weg in de richting van het Keizer Karelplein.

Bovenaan in de Molenstraat werden de bikers op een vervelende manier door de 22-jarige Nijmegenaar benaderd. Hij had een grote mond, schreeuwde van alles en nog wat en werd beledigend naar de agenten.

Zijn vrienden probeerden hem tot andere gedachten te brengen en hem bij de agenten weg te trekken. Dit bleek echter tevergeefs. De 22-jarige Nijmegenaar ging te ver en werd aangehouden. Met nog een proces-verbaal op zak voor het verstoren van de openbare orde mocht de man rond 04.30 uur het politiebureau verlaten.
Provincie:
Tag(s):