zondag, 5. augustus 2012 - 20:47

Belletje drukken bij politiebureau

Meppel

Een 24-jarige inwoner van Utrecht werd in de nacht van zaterdag op zondag maar liefst twee keer door de politie aangehouden.

Een surveillerende agent hoorde dat de man op het Prinsenplein een beledigende opmerking maakte in zijn richting. De 24-jarige werd daarop aangesproken en gevraagd om zich te legitimeren. De man was onder invloed van alcohol en kon zich niet legitimeren. Daarop werd hij aangehouden voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en openbare dronkenschap. De man werd overgebracht naar het politiebureau en daar kreeg hij voor beide overtredingen een bekeuring waarna hij het bureau weer mocht verlaten.

Later die nacht kregen agenten van de Meldkamer Noord-Nederland een melding dat een man bij het politiebureau in Meppel onophoudelijk op de intercom bleef drukken. Hierdoor dreigden de telefoonlijnen overbezet te raakten. De beller bleek de 24-jarige Utrechtenaar te zijn die eerder die nacht was aangehouden. Ondanks het verzoek om te vertrekken, weigerde de man dit. Hierop werd hij wederom aangehouden en ingesloten. In de loop van zondagochtend werd na verhoor tegen hem proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):