zaterdag, 18. februari 2012 - 15:04 Update: 08-07-2014 0:27

Ben Saunders krijgt uniek karikatuurbeeldje

Hoorn

Op zondag 19 februari 2012 ontvangt de Hoornse zanger Ben Saunders een uniek beeldje uit handen van kunstenares Johanna Veerenhuis.

In het Museum van de Twintigste Eeuw krijgt het karikatuurbeeldje een prominente plek in de tentoonstelling VIP’s in 3D. Voor het eerst worden de bijzondere karikaturen van onder meer Maxima, Amy Winehouse, André Hazes, The Beatles en dus ook Ben Saunders in een museum getoond.

Kunstenares Johanna Veerenhuis, die in de Verenigde Staten al enkele malen voor haar humorvolle creaties werd geëerd, heeft haar inmiddels ruime hoeveelheid karikaturen van VIP’s recent uitgebreid met een sprekend beeld van Ben Saunders. Op verzoek van het museum maakte zij enkele weken geleden het beeldje van TattooBen. De in Hoorn getogen en wonende zanger reageerde enthousiast op het voorontwerp en neemt het beeldje zondag in de oude gevangenis van Hoorn in ontvangst. Hij zal het beeldje pas na de expositie mee naar huis nemen zodat een ieder de bijzondere creatie nog kan bewonderen in het museum.

Het beeldje van Ben Saunders is in goed gezelschap: Hij wordt geflankeerd door beroemdheden als Marilyn Monroe, Balkenende, Fortuyn, Paris Hilton, Dolly Parton, Herman Brood, André Rieu, Dalai Lama, Donald Trump, André van Duin en diverse leden van het koninklijk huis.
Categorie:
Tag(s):