maandag, 20. augustus 2012 - 16:38 Update: 08-07-2014 0:29

Bentley kondigt de Mulsanne Convertible Concept aan

Leusden

Bentley presenteert binnenkort de Mulsanne Convertible Concept. Met dit studiemodel verkennen de designers van het merk de mogelijkheid tot uitbreiding van de prestigieuze Mulsanne-modellijn.

De Mulsanne Convertible Concept is ontworpen om in alle opzichten zelfs de meest veeleisende autoliefhebber aan te spreken. Hij kenmerkt zich door het exclusieve, hedendaagse design in combinatie met geraffineerde kracht en buitengewone luxe. Daarmee biedt de Mulsanne Convertible Concept de ultieme open-air-ervaring voor vier volwassenen.

De Bentley Mulsanne Convertible Concept maakt deel uit van de Mulsanne-modellijn, die in 2009 debuteerde op het Pebble Beach Concours d´…légance. Het design van de Convertible Concept kenmerkt zich door krachtige lijnen en de typische ‘coach-built’-elegantie.

Het interieur is ruim en toch intiem. Voor het ontwerp hebben de designers van Bentley zich laten inspireren door luxe, krachtige powerboats. Dat komt tot uiting in het gebruik van prachtige materialen en een minutieus afwerkingsniveau. Raffinement ten top dus en daarmee onderstreept Bentley zijn leidende status op het gebied van handgemaakte auto´s.

Meeste elegante Convertible ter wereld
Wolfgang Dürheimer, CEO van Bentley over het studiemodel: “De moderne en luxueuze hightech Mulsanne Saloon is de perfecte basis voor ´s werelds meest elegante Convertible. Deze Convertible Concept is een aansprekende aanvulling op de Mulsanne-lijn.

Daarbij versterkt hij het imago van het merk nog eens extra, vooral in nieuwe en opkomende markten.” Bentley bouwt al sinds 1920 exclusieve en sportieve open modellen.
Categorie:
Tag(s):